Automatisering en controle van toegangen 

automatisering toegangscontrole

We automatiseren elk type van poort. Gaande van garage- en industriepoorten tot draai-, schuif-, en vouwpoorten. Voor elke poort is er een gepaste oplossing.
De bediening kan d.m.v. afstandsbedieningen, drukknoppen, sleutelschakelaars, badgelezers, codeklavieren enz.
Ook een combinatie van verschillende systemen is mogelijk.
 
U wilt de controle over de toegang tot uw woning of pand? Dankzij de automatisering van toegangen, poorten en hekkens voor zowel industriële panden als voor uw woning hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongevraagde bezoekers. Wij nemen alle automatisering en controle van bestaande toegangen voor onze rekening. U hoeft niets te vervangen, al uw hekkens en poorten of andere toepassingen kunnen perfect door ons geautomatiseerd worden. 
Zelfs over constructies op maat en andere toegangen heeft u de volledige controle. Bovendien garanderen we u steeds een snelle interventie bij eventuele moeilijkheden.

Metaalconstructies in uw bedrijf

Soms is de automatisering van toegangen geen poort of deur, maar gaat het om technische installaties. Ook hiervoor bieden we automatiseringsoplossingen die aansluiten bij de veiligheidsvoorwaarden van uw bedrijf. Niet alleen maken we constructies op maat, we bieden u ook de mogelijkheid deze metaalconstructies te automatiseren:

  • Technische verdiepen
  • Roostervloeren
  • Bordessen
  • Trappen(torens)
  • Borstweringen/handgrepen

Stalen Deuren voor privé en bedrijven

De probleemstelling van u als klant staat steeds centraal. Ook voor de automatisering van toegangen zoals metalen of stalen deuren bieden we zowel standaard oplossingen als meer specifieke toepassingen wanneer we uw stalen deur automatiseren:

  • Brandwerende deur zoals nooddeuren.
  • Akoestische deur voor geluidsdichte ruimtes, repetitieruimtes,...
  • Inbraakwerende deur voor zowel bedrijven als privéwoningen

Bovendien zit ook het onderhoud en de herstellingen van de geautomatiseerde stalen deuren in onze service inbegrepen. 

Interventies bij problemen

Wanneer u een probleem hebt met uw automatische poort, hek, deur of metalen constructie en deze bijvoorbeeld niet meer open of dicht gaat, is een snelle interventie cruciaal. Ons team zorgt dan ook in geen tijd voor het herstel van al uw automatische toegangen, zodat bezoekers van het gebouw terug toegang hebben.