Service geautomatiseerde toegangssystemen

Snelle service hoort bij onze dienst na verkoop. We garanderen uiteraard een lange levensduur van uw geautomatiseerde oplossing, maar indien er iets misgaat komen we zo snel mogelijk bij u langs. 

24/24u en 7/7d is ons team van experts beschikbaar voor uw veiligheid en onderhoud van uw toegangscontrolesystemen. 

Steeds de nieuwste technologie

Als u een onderhoudscontract afsluit, komen we jaarlijks langs om alle bedieningsapparaten (radars, bewegingsmelders, noodbatterijen, beveiligingsfotocellen, sleutelcontacten,…) op hun functionaliteiten testen. Het is voor ons ook de gelegenheid om upgrades te installeren waardoor uw deuren aangepast blijven aan de nieuwste technologieën.

Onze service altijd ter beschikking

Een defect komt altijd ongelegen. Als uw automatische deur onklaar geraakt door inbraak, vandalisme of een technisch defect, dan zijn wij steeds bereikbaar en komen we u zo snel mogelijk uit de nood helpen. Dag en nacht, ook op zon- en feestdagen. In onze magazijnen hebben wij een grote voorraad wisselstukken ter beschikking die onze onderhoudstechniekers meteen kunnen installeren. Contacteer ons voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

Onderhoud en herstellingen

We garanderen een lange levensduur van onze automatische deuren en daarom  onderhouden we preventief uw oplossingen. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw automatische deuren, u voorkomt ook storingen en vermijdt dure herstellingen. Ons team van gekwalificeerde mensen voorziet de diagnose, servicebeurt en herstelling van uw automatische deuren en houdt een gedetailleerde historiek bij in het onderhoudsboekje.

Maximale precisie

Elk hekwerk, deur, poort, automatisatie of beheersysteem uit ons aanbod kunnen we configureren volgens de specifieke wensen van de klant. De basiskenmerken blijven weliswaar steeds dezelfde. Onze systemen zijn uiterst betrouwbaar en presteren met een maximale precisie en volgens strikte veiligheidsnormen. Ze werken geruisloos en zijn gemaakt om 24 uur op 24 intensief te worden gebruikt met een geringe onderhoudskost.

Efficiënte controle

De voorbije 34 jaar hebben we ruime ervaring opgedaan in zowat alle sectoren. In heel wat gevallen maken onze deursystemen deel uit van het beveiligingssysteem van het gebouw of zorgen ze ervoor dat het binnenklimaat, de luchtdruk of de vochtigheid efficiënt gecontroleerd kan worden. Dankzij een automatische deur houdt u uw energieverbruik onder controle en worden verwarmde of gekoelde lokalen na het betreden opnieuw mooi afgesloten. In zorginstellingen laten ze toe dat ook minder mobiele bezoekers zonder problemen toegang kunnen krijgen tot de lokalen.

Veiligheid en kwaliteit

Wij vinden het actieve veiligheids- en kwaliteitsdenken vanzelfsprekend. Niet incidenteel, maar op elk moment, in elke fase en op alle niveaus. Het is onze tweede natuur geworden. Wij zijn VCA**-gecertificeerd en hebben daarnaast een volledig geïmplementeerd en gecertificeerd kwaliteitssysteem volgens EN1090.