Slagbomen en parkeerbeheer

Slagbomen en parkeerbeheer

Simpel parkeerplaatsbeheer

Om uw parkeerplaatsen optimaal te beheren kunnen we u voorzien van zeer diverse oplossingen. We bieden eenvoudige badgelezers tot volledig beheersystemen met registratie, stand-alone en/of online beheer en u beschikt, indien u dat wenst, over een centrale computer voor rapporten en statistieken. Ook hard- en software voor registratie en identificatie zijn mogelijk: de kaartlezer aan de ingang en de software die erachter draait.

Maak uw keuze uit ons aanbod:

  • Parkeerbeugels om te bepalen wie er op een bepaalde parkeerplaats mag staan.
  • Drempels om de snelheid op de parking te begrenzen.
  • Hoogtebegrenzers om ongelukken met te hoge voertuigen te vermijden.
  • Bedieningszuilen aan de inritten en uitritten van parkings.

Bollards voor parkeercontrole

Bollards of inzinkbare palen worden vaak gebruikt bij de toegangscontrole van parkeerterreinen. Beschikt u over een bepaald domein waarvan u niet wilt dat niet-geautoriseerde voertuigen parkeren? Dan kan u kiezen uit bollards in verschillende hoogtes en diameters, in staal of roestvrij staal.

Slagbomen voor uw parking

Slagbomen zijn een handige oplossing voor de toegangscontrole van uw parking. U kan de slagboom zelf beheren met een afstandsbediening, een codeklavier, een sleutelcontact, een badgelezer voor medewerkers of een van onze andere mogelijkheden.

Omheining en hekkens

Algemene toegangscontrole door middel van omheiningen en hekkens is ook een deel van uw veiligheidsstrategie. We bieden oplossingen voor industrie zowel als residentiële toepassingen.