Tourniquets en speedgates

Tourniquets en speedgates

Tourniquets of draaitrommels

Heeft uw bedrijf de absolute controle nodig over welke personen binnen en buiten gaan? Dan kiest u best voor een tourniquets of draaitrommels.

Onze roterende deuren bestaan uit 3 of 4 onderverdelingen in enkele of dubbele uitvoering. De doorsnede van een tourniquet varieert tussen de 1.800 tot 4.000 mm waarbij u de keuze heeft in afwerking in aliminium of roestvrij staal. Wanneer u een draaitrommel wenst te plaatsen aan een veiligheidsuitgang kan deze voorzien worden van het nieuwe anitpanieksysteem met breekbeslag. 

Vermijd vanaf nu ongewenste bezoekers op uw bedrijf of domein want dankzij onze tourniquets kunnen ze onmogelijk binnen geraken.

Speedgates

Een speedgate combineert de functionaliteit van een geautomatiseerde poort en de snelheid van een slagboom voor een optimaal selectief en gecontroleerd toegangsbeheer

Kortom biedt het een geslaagde oplossing in eender welke situatie waar beveiliging en controle van essentieel belang zijn.

Het openen en sluiten van een speedgate gebeurt volledig automatisch dankzij toegangscontrolesystemen.

Onderhoud en herstellingen van tourniquets en speedgates

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw tourniquets en speedgates. Geregeld nazicht voorkomt storingen en vermijdt dure herstellingen. We hebben eigen gekwalificeerd personeel in dienst om uw tourniquets en speedgates in topvorm te houden.

Van elke diagnose, servicebeurt en herstelling houden we een gedetailleerde historiek bij in het onderhoudsboekje.